İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak ve İscehisar Şube Müdürü Muhammet Arısoy, Okul ziyaretleri kapsamında, Çatağıl Latif Aydın İlkokulu Ortaokulu, Alanyurt Ortaokulu, Alanyurt İlkokulu, Olukpınar Ortaokulu,  Olukpınar İlkokulu ve Olukpınar Öldümler İlkokulunu ziyaret ettiler.

Veysel Topçu’dan  Ziraat Odası Başkanı Zafer Kahraman’a ziyaret! Veysel Topçu’dan Ziraat Odası Başkanı Zafer Kahraman’a ziyaret!

İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak ve İscehisar Şube Müdürü Muhammet Arısoy, İscehisar’da okulları ziyaret ederek okullarda yürütülen çalışmalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Okul yöneticileri ve öğretmenlerle toplantı yaparak görüşmeler gerçekleştirildi. Onların görüş ve önerileri dinlendi.

Koçluk sistemi, Liselere Geçiş Sınavı hazırlık süreci, Akademik, sanatsal ve sportif faaliyetler adına yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler alındı. Daha sonra sınıflar ziyaret edilerek öğrencilerle bir araya gelindi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak ve İscehisar Şube Müdürü Muhammet Arısoy, öğrencilerin etkinliklerine katılarak onlarla sohbet ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, okullarda yürütülen çalışmalardan dolayı yöneticilere ve öğretmenlere teşekkür etti. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan