Ziyaretin önemli bir nedeni ise Mehmet Bozkurt’un, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na yaptığı bağış nedeniyle onurlandırılmasıydı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na yaptığı bağışla milli savunma ve ordunun güçlenmesine katkı sağlayan Mehmet Bozkurt, bu anlamlı bağış sebebiyle Kaymakam Önder Çengel tarafından gümüş madalya ve berat belgesi ile ödüllendirildi. Törende Kaymakam Çengel, Bozkurt’un gösterdiği duyarlılık ve milli değerlere yaptığı katkılar dolayısıyla takdirlerini dile getirdi.

Törende konuşan Kaymakam Önder Çengel, Mehmet Bozkurt’un bağışının, sadece maddi bir katkı değil, aynı zamanda büyük bir vatanseverlik örneği olduğunun altını çizdi. Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’nın, ülkenin savunma gücünü artırmak adına yürüttüğü çalışmalara böylesi desteklerin çok kıymetli olduğunu belirten Çengel, bu tür bağışların toplumda farkındalık oluşturduğunu ifade etti.

Sandıklı2

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilcisi Emekli Albay Orhan Kadir Gök de törende söz alarak, Bozkurt’a teşekkür etti. Vakıf olarak, Türkiye’nin savunma sanayisinin güçlenmesine ve Türk ordusunun dünya çapında etkin bir güç olmasına yönelik çalışmalarda hayırsever vatandaşların desteğinin önemine vurgu yapan Gök, Bozkurt’un bu katkısının anlam ve değerini vurguladı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafları çekimiyle son bulurken, Mehmet Bozkurt’un aldığı gümüş madalya ve berat belgesi, örnek teşkil eden bu bağışın simgesi olarak takdim edilmiş oldu.

Milletvekili Arslan’dan ilk adım geldi Milletvekili Arslan’dan ilk adım geldi

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ