Ziyaret sırasında tarım sektörü ve bölgedeki çiftçilerin karşılaştığı sorunlar ele alınarak çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Veysel Topçu, Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti! Başkan Veysel Topçu, Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti!

Dinar3-3

Ziyaret’e :Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyesi Nihat Çalışkan, Sinanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Demir, Sinanpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bekir Gündoğdu ve Sinanpaşa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fikret Şükrü Şener de katıldı.

Dinar2-3

Görüşmelerde özellikle bölgedeki çiftçilerin tarımsal üretimde karşılaştıkları zorluklar, tarım politikaları ve ürün verimliliğini artırma konuları masaya yatırıldı. Sinanpaşa bölgesindeki çiftçilerin daha verimli ve sürdürülebilir bir tarım yapabilmesi için gerekli desteklerin önemine vurgu yapıldı. Ayrıca, yerel üreticilerin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi konusunda iş birliği yapılabileceği dile getirildi.

Dinar1-3

Ziyaretin ardından Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, misafirperverlikleri için Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanı Zafer Kahraman ve diğer katılımcılara teşekkür ederek, bölgedeki çiftçilerin ihtiyaçlarını her zaman dikkate alacaklarını ve yerel yönetim olarak tarım sektörüne destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar