Başkan Veysel Topçu, Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti! Başkan Veysel Topçu, Berberler ve Kuaförler Odası’nı ziyaret etti!

Dinar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı temizlik ekipleri, program dahilinde mahalle mahalle temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediyenin temizlik ekipleri, sadece ana arterlerde değil, ara sokaklarda da titizlikle çalışarak Dinar’ın her köşesini pırıl pırıl yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda, ekipler, belirlenen takvim çerçevesinde Konak Mahallesinde temizlik faaliyetlerini yürütüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Çalışmalar sırasında sokaklar süpürülmekte, kaldırımlar temizlenmekte ve çevre düzenlemesi yapılmakta. Dinar halkının temiz bir çevrede yaşaması için gece gündüz çalışan temizlik ekipleri, vatandaşlardan da destek bekliyor. Temizlik çalışmalarının daha etkili ve kalıcı olabilmesi adına vatandaşların çöplerini belirlenen saatlerde ve kurallara uygun şekilde çıkarmaları, çevre temizliğine özen göstermeleri büyük önem taşıyor. Belediye, çevre temizliği konusunda azimle çalışmalarını sürdürmeye ve vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam edeceği bildirildi.

Kaynak: SAFİYE KALENDER