Her türlü büyü işleri itinayla yapılır! Dönem ödevi, tez, çıktı alınır su 50 kuruş! Her türlü büyü işleri itinayla yapılır! Dönem ödevi, tez, çıktı alınır su 50 kuruş!

Daha önce pek çok sefer haberlere konu olan Afyon sucuğunun itibarı şimdide instagram üzerinden verilen inanılmaz rakamlar yüzünden tehlike altında. Gıda tacirlerinin “Hakiki Afyon Sucuğu” şeklinde lanse ettiği İnstagram reklamları üzerinden insanlara çok komik rakamlarla sucuk satmaya çalıştıkları öğrenildi.

1-63

KİLOSU 150 TL’ye SUCUK MU OLUR?

Hiçbir üretim tesisi olmayan ve nerede ne şekilde üretildiği soru işaretleriyle dolu olan sucuğun İnstagram üzerinden kilosunu 150 TL’ye kadar satmaları akıllarda şüpheye neden oldu. İnstagram uygulaması üzerinden yaptıkları sponsorlu reklamlarla insanlara sözde çağrı merkezleri üzerinden satış yapmaya çalıştıkları öğrenildi.

2-42

Güncel fiyat ortalaması 2024 Ekim itibariyle ortalama 500 ile 1000 TL arasında değişen Afyon sucuğunu 150-175-188 TL gibi rakamlara satan kimselere vatandaşların genel olarak temkinli yaklaştığı öğrenilirken dünya üzerinde bir marka olan Afyon sucuğunun itibarının korunması gerektikleri öğrenildi. Denetimlerin daha sık yapılmasını isteyen vatandaşların bu konuda bilinçlendirme çalışmalarının da eş zamanlı olarak sürdürülmesi gerektiğinin istendiği kaydedildi. 

Özellll-2

Özelll

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER