Ziyaret, bölgesel iş birliğini güçlendirmeye yönelik adımların atıldığı verimli bir toplantı olarak öne çıktı.

Dinar2-4

Ziyaret'e: Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyesi Nihat Çalışkan, Sinanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Demir, Sinanpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bekir Gündoğdu ve Sinanpaşa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fikret Şükrü Şener de toplantıda hazır bulundu.

Dinar3-4

Ziyaret esnasında yerel yönetimlerin hizmet sunarken karşılaştığı sorunlar ve bu zorluklara karşı geliştirdikleri çözüm önerileri tartışıldı. Ayrıca, her iki belediyenin bölgesel kalkınma hedefleri çerçevesinde hayata geçirmeyi planladığı projeler masaya yatırıldı. Bölgesel iş birliğinin önemi vurgulanarak, vatandaşlara daha etkin hizmet sunulması adına ortak projelerin geliştirilmesi gerektiği görüşü öne çıktı.

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım’a nazik misafirperverliği için teşekkür ederek, bu tür görüşmelerin iki ilçe arasındaki ilişkileri güçlendirdiğini belirtti. Başkan Topçu, “Yerel yönetimler olarak iş birliği yaparak daha güçlü projeler ortaya koyacağımıza inanıyorum. Amacımız, halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve bölgemizi kalkındırmak” dedi.

Veysel Topçu, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti! Veysel Topçu, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ