Mehmet Emin Güzbey’in “Üzücü Tesadüf!” başlıklı köşe yazısında gündeme getirdiği "katil yol" konusu, kamuoyunda yankı uyandırdı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, bu konuya sessiz kalmayarak ODAK’a açıklamalarda bulundu.

HASSASİYETLE ÇALIŞIYORUZ

Yapay Zeka Can Aldı Uzmanlar Uyarıyor! Yapay Zeka Can Aldı Uzmanlar Uyarıyor!

Afyonkarahisar’daki yol güvenliği ile ilgili sorunları gündeme getiren Hakan Şeref Olgun, gazetemize yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar halkının yaşadığı sorunların çözümü için her zaman hassasiyetle çalıştığını belirtti. Milletvekili Olgun, “İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili olarak bugüne dek memleketime duyduğum sorumluluğun bilincinde ve hemşehrilerimin yaşadığı sorunların çözümü konusunda tüm gayretimle çalışmaktayım” ifadelerini kullandı.

ÖNERGE MECLİSTE TAKİP EDİLİYOR

Milletvekili Olgun, Güzbey’in köşe yazısında işaret ettiği “katil yol” sorununu çözmek amacıyla 23 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne önerge verdiğini belirtti. Açıklamasında, “Kimsenin şüphesi olmasın, hemşehrilerimin sorunlarının Gazi Meclisimizde her zaman takipçisi olmaya devam edeceğim” dedi.

GÜZBEY'İN KÖŞE YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN! 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN