Şehidin acı haberi, Isparta'da yaşayan eşine protokol üyeleri tarafından verildi. Şehadet haberinin ardından Çapan’ın ailesinin yaşadığı ev ve sokak, Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin evli olduğu, biri 6, diğeri 3 yaşında iki kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

Tuğgeneral Fatih Dağlı'dan Emniyet Müdürü Mahmut Ay'a İade-i Ziyaret Tuğgeneral Fatih Dağlı'dan Emniyet Müdürü Mahmut Ay'a İade-i Ziyaret

Isparta Valiliği, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nde 11 Eylül 2024 tarihinde meydana gelen silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’ın naaşı, 12 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de Isparta Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda kılınacak cenaze namazı ve düzenlenecek törenin ardından Isparta Garnizon Şehitliği’ne defnedilecektir. Şehidimizin mekanı cennet olsun, milletimizin başı sağ olsun."

Şehit Onur Çapan için düzenlenecek tören, Isparta Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek ve ardından Garnizon Şehitliği'ne defnedilecek.  

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ