Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Şemsettin Karahisari Ortaokulu'ndan Ömer Faruk Mumyakmaz'ı, Emirdağ Mithatpaşa Ortaokulu'ndan Büşra Yüce'yi, Özel Bahçeşehir Ortaokulu'ndan Elif Sude Söyler'i ve Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu'ndan Nedim Sadi Çolaker'i başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Yiğitbaşı, onların başarısını kutladı.

BURSLULUK SINAVINDA TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLER

8D60Dc7E 224A 4A58 81F3 7381D86Bd8B4

Vali Yiğitbaşı, daha sonra 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda 500 tam puan alan öğrencileri ağırladı. Bu öğrenciler arasında Kocatepe Ortaokulu'ndan Yusuf Said Ekin ve Mehmet Melih Gölcük, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan Enes Kayra Köksal, Şemsettin Karahisari Ortaokulu'ndan Evra Türkoğlu, TOKİ Mevlana Ortaokulu'ndan Semiha Karaca ve Bolvadin Hasan Gemici Ortaokulu'ndan Mehmet Enes Özdemir yer aldı. Vali Yiğitbaşı, öğrencilerle birlikte ailelerini, öğretmenlerini ve tüm idarecileri de tebrik etti.

ÖĞRENCİLERLE İLGİLENDİ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

5B395C50 A5A8 43C7 B9C3 De803F3Aa502

Emeklilerin uykularını kaçıran zam bilgisi sızdı! Milyonlarca emekliye çok kötü haber Emeklilerin uykularını kaçıran zam bilgisi sızdı! Milyonlarca emekliye çok kötü haber

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, dereceye giren tüm öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onların taleplerini dinledi. Öğrencilerin eğitim hayatlarına dair istek ve beklentilerini not eden Yiğitbaşı, bu tür başarıların desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

I M G 20240701 W A0148

Ziyaret, Vali Yiğitbaşı ve başarılı öğrencilerin birlikte çekildiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Bu anlamlı buluşma, hem öğrenciler hem de aileleri için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ