Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları(TCDD) tarafından OSB yolu üzerinde hemzemin geçidin kaldırılması için inşa edilen alt geçit 2019 yılının ilk aylarında tamamlanarak hizmete açılmıştı. Aradan geçen 5 yılın ardından alt geçidin son hali sürücüleri endişelendirmeye başlamıştı.

Odak yazdı, belediye harekete geçti!

TABELALARA BİR ÇÖZÜM BULUNMADI

Alt geçidin asfaltı 2022 yılında dönemin Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla yenilenmişti ancak alt geçidin yan duvarlarında kullanılan fayansların düşmesinden sonra idareten kullanılan demir plaklar için bir şey yapılmamış ve isim tabelalarının düşmesini de Odak Haber Merkezi olarak gündeme getirmemize rağmen ne yazık ki her hangi bir çalışma yapılmamıştı.

Odak yazdı, belediye harekete geçti!

En son Odak gündeme getirmişti: Kim dikkate alacak? En son Odak gündeme getirmişti: Kim dikkate alacak?

KÖKSAL DURUMU MECLİSE TAŞIDI

Odak Haber Merkezi olarak ikinci kez gündeme getirdiğimiz Abdülhamid Han Alt Geçidi sorunlarını hangi yetkilinin dikkate alacağını merak ettiğimizi söylememizin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, durumu geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisine taşıyarak gerekli talimatları verdi.

Atatürk'ün Akrabası Selin Söğütlügil Kimdir, Kaç Yaşında? Atatürk'ün Akrabası Selin Söğütlügil Kimdir, Kaç Yaşında?

Odak yazdı, Afyonkarahisar Belediyesi harekete geçti!

Odak Haber Merkezi’nin haberinden sonra durumun ciddiyetini anlayan yetkililer alt geçitte gerekli çalışmaları başlattı.

Kaynak: NURBANU SOY