Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar’daki birçok mülki amirin yerleri değişti. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve Şuhut Kaymakamlığı görevini yürüten Harun Reşit Han, Şuhut Kaymakamlığından Şanlıurfa Harran İlçesine kaymakam olarak atandı.

İsmail Kumartaşlı’dan Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne önemli ziyaret! İsmail Kumartaşlı’dan Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne önemli ziyaret!

BİR YILA YAKIN BİR SÜREDİR VALİ YARDIMCISI

Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile ilimizdeki görevi sona eren Kaymakam Han, yaklaşık 2 yıldır süren Şuhut Kaymakamlığı görevinin yanı sıra bir yıla yakın süredir de Afyonkarahisar Vali Yardımcısı görevini yürütüyordu. Gerek Şuhut İlçesi gerekse ilimiz vatandaşları tarafından güler yüzlü ve samimi olması sebebiyle sevilen Kaymakam Han’a vatandaşlar yeni görevinde başarılar diledi.

Afyon’u iyi hatırlayacağım!

‘AFYONKARAHİSARLI OLDUM’

Odak’a özel açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Han, Afyonkarahisar’ı ve Afyonkarahisarlı insanları çok sevdiğini söyleyerek, ‘’Benim unutamayacağım bir şehir oldu Afyonkarahisar. Biz Afyonkarahisarlı ve Şuhutlu vatandaşlarla bir aile olduk. Aslen Yozgat’lıyım ancak İstanbul’da doğdum büyüdüm. Ancak görevim süresince Afyonkarahisarlı oldum. Afyonkarahisarlı insanların bana hiçbir kötülüğü dokunmadı. Hem Afyonkarahisar’ı hem de Afyonlu vatandaşları her zaman iyi hatırlayacağım’’ dedi.

Kaynak: NURBANU SOY