Universal Pictures ve Illumination Entertainment'ın fenomen animasyon serisi "Çılgın Hırsız"ın 4. filmi, 5 Temmuz'da sinemaseverlerle buluşuyor. Yönetmenliğini Chris Renaud ve Patrick Delage'nin üstlendiği filmin, Özdilek AVM Cinetime'da düzenlenen basın gösterimine, çok sayıda sinema yazarı ve eleştirmen katıldı.

Thumbs B C 60D94D8D23657Ae69B08Aca856110Fa2

Serinin bir önceki filmi olan "Çılgın Hırsız 3"ten tam 7 yıl sonra hayranlarıyla buluşan yeni filmde, Will Ferrell, Sofia Vergara, Joey King, Stephen Colbert ve Chloe Fineman tarafından seslendirilen yepyeni karakterler yer alıyor.

Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi! Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi!

Yapımcılığını Chris Meledandri ve Brett Hoffman'ın üstlendiği filmin senaryosu ise Ken Daurio ve Mike White tarafından kaleme alındı.

İzleyicilerin Görüşleri

Filmi izlemeye gelen Zümranur Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmi çok beğendiğini belirtti ve şunları söyledi: "Serinin önceki filmlerini de dijital platformlardan izlemiştim. Bu filmde kötüler biraz mutluydu. 'Minyonlar'ı seven herkese izlemelerini tavsiye ederim. Hem anne babaların hem de çocukların keyifle izleyeceği bir film olmuş."

Filmin Konusu

Filmin konusu ise şöyle: "Gru ve Lucy ile kızları Margo, Edith ve Agnes'in ardından Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Junior'ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar."

Kaynak: AA