Afyonkarahisar - Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdiği ziyarette, yeni görevine başlayan Önder Artuk'a iyi dileklerini iletti. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Kumartaşlı, "Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Sizin bu görevde bulunmanız, hem yerel basın hem de genel kamuoyu için önemli bir ses kaynağı olmuştur." dedi.

GAZETECİLERİN ÖNEMİ VE ŞEHİT AİLELERİ

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü  öğrencilerle buluşuyor! İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü öğrencilerle buluşuyor!

612D894A Ff47 4779 A623 9E5201E42515

Kumartaşlı, gazetecilerin şehit haberlerini duyurma ve ailelerin durumlarını kamuoyuna aktarma konusundaki kritik rolüne dikkat çekerek, "Sizin aracılığınızla şehitlerimizin ve gazilerimizin hikayeleri ulusal medyada yer buluyor. Bu, büyük bir kamu hizmetidir ve sizin nezdinizde tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

ÖNDER ARTUK'UN MEMNUNİYETİ

86765E3D D144 4882 8C64 A27016A34880

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizleri burada ağırlamaktan şeref duyuyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Biz de cemiyet olarak her zaman yanınızdayız ve görevlerinizde size destek olmaktan gurur duyarız." şeklinde konuştu.

ZİYARETE KATILANLAR VE SOHBET

Ziyarette, AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Abdioğulları, Ömer Elçi, Faruk Kılınç ve İsa Kuş yer aldı. Kumartaşlı'nın basın mensuplarına yönelik hassasiyeti ve etkin işbirliği çağrılarıyla devam eden ziyaret, samimi sohbetlerle sona erdi.

Kaynak: Ahmet Sarlık