Bahçeli, son günlerde Sinan Ateş davası ve Özel Harekat Başkanı'nın elini öptüğü görüntülerle gündeme gelmişti. Ayrıca, Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim talebinde bulunduğu iddiaları da basında yer almıştı. Ancak bu konuların hangisinin toplantının ana konusu olacağı bilinmiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi, Devlet Bahçeli'nin bugün saat 11.00'da partinin genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Ancak toplantının içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Canlı yayın frekanslarının da paylaşıldığı bu toplantı, büyük bir merak uyandırdı. MHP lideri Bahçeli'nin son günlerde gündeme gelen konular hakkında ne tür açıklamalarda bulunacağı merakla bekleniyor.

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan'dan Sert Eleştiri: AKP'li Meclis Üyeleri eğitim konusunu terk etti! CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan'dan Sert Eleştiri: AKP'li Meclis Üyeleri eğitim konusunu terk etti!

ERKEN SEÇİM MESAJI MI GELECEK?

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Halk TV'de yaptığı değerlendirmede, Bahçeli'nin açıklamalarının genellikle "erken seçim" konusuyla ilişkilendirildiğini belirtti. Akdoğan, "Bahçeli ne zaman açıklama yapacak olsa herkesin aklına ilk gelen konu 'erken seçim' oluyor. İnşallah yanılırım ama ben beklemiyorum" ifadelerini kullandı. Bu yorum, Bahçeli'nin toplantıda erken seçim mesajı verip vermeyeceği konusunda spekülasyonları artırdı.

SİNAN ATEŞ DAVASI VE 154 KİŞİDEN ŞİKAYET

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davası, bugün yeniden gündeme geldi. MHP'nin, bu davadaki müdahillik talebindeki dilekçesinde, gazeteci ve parti genel başkanlarının da aralarında bulunduğu 154 isimden şikayetçi olduğu iddia edildi. Bu gelişme, Bahçeli'nin basın toplantısında Sinan Ateş davasına da değineceği ihtimalini güçlendirdi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN