Afyonkarahisar’da bulunan Beton Travers Fabrikasıyla Uzun Zamandır İlgilenen Milletvekili Taytak TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt’u Tekrar Ziyaret Ederek Çalışmalarla İlgili Bilgi Aldı.

Whatsapp Görsel 2024 09 04 Saat 14.56.40 56174165

Ziyaret sonrası açıklama yapan Taytak; “Beton Travers Fabrikamızın ilimiz ve bölgemiz açısından öneme sahip olduğunu daha önce birçok kez ifade etmiştik.  Fabrikada yapılan üretim ile ülke ekonomisine çok ciddi katkılar sağlanmaktadır. Uzun zamandır fabrikamızın personel ve kapasite sorunlarını takip etmekteyim. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Beyefendi’ye daha önce yaptığım tüm ziyaretlerimde konuyu aktarmıştım. Sayın Bakanımız sağ olsunlar her zaman Afyonkarahisar İlimizle ilgili tüm konulara çok samimi yaklaşmıştır.  Geçtiğimiz aylarda Sayın Bakanımız konuyla ilgili düğmeye basılması talimatını vermişti. Ardından TCDD Genel Müdürümüz Veysi Kurt Bey’i ziyaret ederek, fabrikamızın personel sorununu kendisine de aktarmıştım. Yıl içerisinde çok sayıda işçimiz emekli olmuştur. İmalat birimi çok az sayıda işçi ile üretime devam etmeye çalışmaktadır. Bunun için uzun zamandır çaba ve emek harcıyoruz. Verilecek destekler ile Afyonkarahisar’ımız, bölgemiz ve ülkemiz için güzel kapılara kilit açacaktır. Genel müdürümüzle yaptığımız görüşmede kendisi çalışmalarda son aşamaya gelindiğini en kısa zamanda personel takviyesinin yapılacağını ifade ettiler. İnşallah gerekli çalışmalar kısa zaman içinde tamamlanacak; fabrikamıza emekli olan işçiler yerine işçi alımı yapılacak ve fabrikamızın kapasitesi artırılacaktır.  Ayrıca fabrikada Ar-Ge çalışmasının başlatılacağını ve otomatik çemberleme sisteminin yatırıma alınacağını belirttiler. Önümüzdeki ay inşallah işçi alımı yapılacak. Fabrikamız daha geniş kapasite ile hizmet etmeye devam edecek ve fabrikamızın kapısına kilit vurulmayacaktır.  Ben Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu Beyefendi’ye, Genel Müdürümüz Veysi Kurt Beyefendi’ye ve ilgili daire başkanlıklarına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Köksal’ın İsteği Gerçekleşti: Ön seçim yapılacak! Köksal’ın İsteği Gerçekleşti: Ön seçim yapılacak!

Ziyaret sonrası Milletvekili Mehmet Taytak, Genel Müdür Veysi Kurt’a Afyon mermerinden yapılmış haşhaş motifli Türk Bayrağı hediye etti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN