Başarılı oyuncu Aslı Enver, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz yıl kızı Elay'ı kucağına alan Enver, bu süreçte yalnızca reklam filmlerinde yer almıştı. Ancak şimdi, Netflix'te yayınlanacak olan Kuşatma dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Asli Enver Netflix Dizisi Kusatma Ile Setlere 17517108 8648 M

Kuşatma dizisinin senaryosu, daha önce Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Kuş Uçuşu ve Şahane Hayatım gibi projelere imza atan başarılı senarist Meriç Acemi tarafından yazılacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Uluç Bayraktar oturacak.

Kuşatma'nın Konusu: Gizemli Bir Yalıda Güç Savaşları

Dizi, zor iki karakter olan Nihal ve Osman'ın karşılıklı hamlelerle adeta bir satranç oyunu gibi ilerleyen güç savaşını konu alıyor. Yalıda yaşanan bu kuşatma, derinliklerindeki gizemli ve sarsıcı hikaye ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Memurların fazla mesai ücreti yeni yılda artıyor: İşte memurların fazla mesai ücreti! Memurların fazla mesai ücreti yeni yılda artıyor: İşte memurların fazla mesai ücreti!

Kuşatma dizisinin oyuncu kadrosu ise henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak Aslı Enver'in başrolü üstleneceği dizide, oyuncunun performansı merakla bekleniyor.

Asli 2 850X567

Aslı Enver'in Son Projesi Disney Plus'ta Yayınlanmıştı

Güzel oyuncu, son olarak Disney Plus'ta yayınlanan Arayış dizisinde rol almış ve burada sergilediği performans ile beğeni toplamıştı

Kaynak: FATMA SEDA CAN