Baro seçimleri öncesinde aday olabilmek için ilçede ki bürosunda asılı tabelada isminin üzerine siyah bant çektirdiği ifade edilen Avukat Yunus Pektaş'ın şehir merkezine apar topar büro açtığı biliniyordu. Baro seçimlerinde hezimete uğrayan Pektaş'ın seçim listesinde ki o ince ayrıntıyı fark edenler "Kazanmak için tüm tuşlara basmış" yorumunu yaptı.

ARKADAŞLIK SİTELERİNDEKİ TUZAK! ARKADAŞLIK SİTELERİNDEKİ TUZAK!

Geçtiğimiz dönemlerde eski Belediye Başkanı Fatih Kayacan'a yakınlığıyla bilinen ve muhafazakar olarak tabir edilen bir partide siyaset yapan Pektaş'ın Baro seçimleri listesinde Türkiye Komünist Partisi'nden milletvekili adayı olan bir isme de yer verdiği tespit edildi.

Baro seçimlerinde her ne kadar siyasi görüşün bir önemi olmasa da Pektaş'ın kazanmak adına böyle bir hamle yaptığı ifade edildi. Baro seçimlerini kaybetmesiyle beraber Afyonkarahisar'a açtığı hukuk bürosunu kapatması ve geldiği yere geri dönmesi beklenen Pektaş için kamuoyunda farklı tepkilerinde dillendirildiği öğrenilirken pek çok kişi tarafından siyasi döneminin de karanlık çağ olarak nitelendirildiği iddia edildi.

Pektaş'ın seçim sonucu sonrası son derece üzgün olduğu ve kimseyle görüşmek istemediği de gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER