Çiftçiyi narenciye toplarken yılan soktu Çiftçiyi narenciye toplarken yılan soktu

İddiaların Detayları

Başsavcı Y.C., sevgilisi olan avukatın eski sevgililerinin, kendisi adına sahte Instagram hesabı açtıkları ve kişisel verilerini hukuka aykırı bir şekilde ele geçirdikleri gerekçesiyle 5 kişiyi gözaltına aldırdı. Gözaltına alınanlar arasında avukat Ö.U.K. ve askerlerin de olduğu öğrenildi.

Yeniçağ Gazetesi'nden Ümit Karadağ'ın haberine göre, avukat Ö.U.K., yazlığında gözaltına alındı ve evinde arama yapıldı. Ö.U.K., 24 saat içinde serbest bırakıldı ve soruşturmada herhangi bir ilgisinin olmadığını belirterek, "Bu durumun sonucunda takipsizlik kararı alacağımı düşünüyorum" dedi.

İki Kişi Daha Serbest Bırakıldı

Aynı soruşturma kapsamında, avukat E.Ö.'nün ofisinde çalışan bir personelin de isminin geçtiği öğrenildi. Ofisteki bilgisayarlar incelenirken, personel de serbest bırakıldı. Avukat Ö., personeliyle ilgili konunun soruşturmada yer aldığını ve incelenen cihazlarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığını ifade etti.

"Keyfi Soruşturma" İddiaları

Olayla ilgili kaynaklar, Başsavcı Y.C.'nin bu soruşturmayı kıskançlık nedeniyle başlattığını öne sürdü. Y.C., iddialar hakkında, "Bu konuda açıklama yapamam, İl Başsavcımız konuyu yakından takip ediyor, açıklamayı o yapabilir" dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN