Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sokak hayvanları politikası üzerinden eleştirdiği bir paylaşım yaptı. Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı bu paylaşımda, Yavaş'a yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Başkan, siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim, bir bardak suya muhtaç olun o zaman."

Bu paylaşımı sonrasında zorunlu izine çıkarılan Tosun, izne çıkarıldığına dair bir açıklama da yaptı. Tosun, “Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Ben zorunlu izne çıkarıldım, henüz çıkışım verilmedi. Hayvan haklarından bir adım geri yok.” ifadelerini kullandı.

Eleştirilere Küfürlü Yanıtlar

Gülbin Tosun, zorunlu izne çıkarılmasının ardından sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere sert cevaplar verdi. Bir kullanıcının, "Kadın her durumunda ağzını bozuyor. Ekranda giyinip kuşanıp haber sunarken hanımefendi pozları hiç inandırıcı gelmiyor artık" şeklindeki yorumuna, Tosun küfürlü bir yanıt vererek tepkisini dile getirdi.

Ömür boyu mutluluklar diliyoruz! Ömür boyu mutluluklar diliyoruz!

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Tosun’un bu sert çıkışları ve eleştirilere karşı verdiği tepkiler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar, Tosun’un bu tavrını eleştirirken, bazıları ise destek mesajları gönderdi. Tartışmaların büyümesiyle birlikte Tosun’un zorunlu izne çıkarılması ve sosyal medya paylaşımları, kamuoyunda büyük bir tartışma yarattı.

Hayvan Hakları Savunucusu mu?

Tosun, kendisini hayvan hakları savunucusu olarak tanımlarken, bu olay sonrası yaptığı açıklamada hayvan haklarından taviz vermeyeceğini belirtti. Tartışmanın devam ettiği bu süreçte, Tosun’un gelecekteki kariyer adımları ve Now TV’deki durumu merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN