İkbal Termal Otel'de düzenlenen kına gecesinde çok sayıda davetli, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Kına gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Öykü Gürman, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kına gecesine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Maliye ve Tarım eski Bakanı İsmet Attila, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar eski Valisi ve Mülkiye Başmüfettişi Mustafa Tutulmaz, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı M. Ali Çelikten, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, eski Belediye Başkanları Burhanettin Çoban ve Abdullah Kaptan, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, AGC eski Başkanı Sezer Küçükkurt ile belediye başkanları, meclis üyeleri, iş, siyaset, sanat ve medya dünyasının önemli isimleriyle bazı bürokratlar, Güzbey ve Küçükbingöl ailelerinin dostları, akrabaları ve arkadaşlarından oluşan seçkin bir topluluk katıldı.

Kına gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Öykü Gürman, repertuvarı ile misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Işılay Merve ve Uğurcan’ın düğün törenleri de bu hafta sonu İzmir’de yapılacak.  

Yüzlerce çocuk yaz spor okullarında cimnastik eğitimi aldı! Yüzlerce çocuk yaz spor okullarında cimnastik eğitimi aldı!

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN