Eşi Engin Polat’ın cezaevinden çıkışını kutlamak için Instagram hesabında kalp işareti yaptıkları bir fotoğrafı paylaşan Polat, bu gönderiye "Göğe Bak Benimle" şarkısını ekledi.

Bülent Ersoy türkiye güzeline laf çarptı! Bülent Ersoy türkiye güzeline laf çarptı!

Engin Polat ve ailesi hakkında "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Mal varlığı değerlerini aklama" ve "Yasa dışı bahis organizasyonu" gibi suçlardan açılan dava sonucunda, Engin Polat 6 Eylül’de tahliye edilmişti. Eşini karşılamak için cezaevine giden Dilan Polat, bir süre sosyal medya hesabından paylaşım yapmamıştı. 6,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında, eşi Engin Polat’ın talebi üzerine 10 gün boyunca sessiz kalan Dilan Polat, bu süreyi sonunda romantik bir fotoğrafla bozdu.

Dilan Polat, Engin Polat’ın tahliyesinden önce cezaevine giderken çektiği eğlenceli videolar nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu. Eleştiriler üzerine yaptığı açıklamada, "Eşimin tahliyesinden sonra çok mutlu oldum ve o an kendime hâkim olamadım, paylaşım yaptım. Ancak sosyal medyayı eskisi gibi kullanmayacağım ve dikkatli olacağım" dedi.

Diloooo

Dava Süreci Devam Ediyor

Engin Polat, Sezgin Polat ve diğer sanıklar, 6 Eylül'de hakim karşısına çıkmış ve tahliye edilmişti. Ancak yurt dışına çıkış yasağı devam eden sanıklar için adli kontrol şartı kaldırıldı. Davanın bir sonraki duruşması 19 Aralık 2024'te yapılacak.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ