Dijital platformlardaki projeleriyle dikkat çeken Ulusoy, Kanal D’de yayınlanacak olan diziyle rekor kaşe ücretiyle anlaşma sağladı.

Bolvadinli Ülkü Yükseldi Afyonkarahisar Barosu'nda Göreve Başladı Bolvadinli Ülkü Yükseldi Afyonkarahisar Barosu'nda Göreve Başladı

Daha önce "Gaddar" dizisinde bölüm başına 2 milyon TL alan Ulusoy, yeni projesinde bu ücreti aşarak kendi rekorunu kırdı. Ay Yapım ile "Gaddar" dizisi için 2 milyon TL'lik bir anlaşma yapan oyuncu, bu kez Tims&B ile el sıkışarak kaşesini 3,5 milyon TL'ye yükseltti.

Yurt Dışı Talepleri Geri Çevirdi

Ulusoy, son dönemde yurt dışı satışları yüksek olan oyuncular arasında yer alıyor. Ancak buna rağmen, Ay Yapım’dan "İşgal Günlerinde Aşk", OGMPictures’dan "Halef" ve Bozdağ Film’den TRT için planlanan mafya dizisi "Bir Zamanlar İstanbul" gibi projeleri geri çevirdi.

Yeni Dizi: Eşref Rüya

Ulusoy, yeni sezonda "Eşref Rüya" dizisiyle ekranlara dönecek. Senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı dizide, çocukken aşık olduğu "Rüya" isimli kızla yıllar sonra düşman olarak karşılaşan bir tamirci çırağının hikayesi işlenecek. Ulusoy, bu diziyle sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da büyük ilgi görmesi beklenen bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Editör: Gamze Nazmiye Özbunar