Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Sandıklı İlçe Müftüsü Ömer Ünal’ı ziyaret ederek, Camiler için özel olarak yaptırılan hediyeleri takdim etti.

Başkan Topçu’dan Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım’a ziyaret! Başkan Topçu’dan Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım’a ziyaret!

Sandıklı İlçe Müftüsü Ömer Ünal, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Başkan Dr. Mustafa Çöl’ün bu nazik hediyeleri için duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine teşekkür etti.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl; “Bugün burada, camilerimiz için özel olarak yaptırdığımız hediyeleri, Sayın Müftümüze takdim etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Vatandaşlara daha güzel ve huzurlu bir ortam sunabilmeyi amaçladığını söyleyen Başkan Çöl, “Bu hediyeler, camilerimizin daha da güzelleştirilmesine katkı sağlamak amacıyla hazırlandı. İnşallah, bu küçük jestimizle camilerimizde ibadet eden vatandaşlarımıza daha güzel ve huzurlu bir ortam sunabiliriz. Cami ve Din Görevlileri Haftası’nı bir kez daha kutluyor, din görevlilerimize ve cami cemaatimize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü olumsuzluktan korumayı nasip etsin” ifadelerine yer verdi. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan