Ziraat Bankası, emeklilerin ihtiyaçlarını 10.000 TL kredi fırsatıyla karşılamak için özel bir kampanya başlattı. Ziraat Bankası emeklilerine 10 bin TL kredi sağlanacak kampanyayla emeklilerin maddi yükünün hafifletilmesi amaçlanıyor. Peki işlemler nasıl gerçekleşiyor? Bu avantajlı krediden nasıl yararlanılır? İşte detaylar..

Ziraat Bankasi Kimligiyle Gelen Emekliye 10.000 T L Oduyor Hemen 5 Dakikada Bunu Yapin Yeter 640X331

10.000 TL kredi başvurusu için gerekli adımlar oldukça basit ve hızlı. Talebinizi öncelikle size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek veya İnternet Bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz sırasında aşağıdaki belgeler yanınızda olması istenecektir;

Nüfus cüzdanı ya da T.C. kimlik kartı

Emekli maaş belgesi

İkametgah belgesi

Gelir belgesi (emekli maaşı belgesi)

Ziraat Bankasi Kimligiyle Gelen Emekliye 10 000 Tl Oduyor Hemen 5 Dakikada Bunu Yapin Yeter 33595

İşlemler Nasıl Yapılıyor?

Nasıl çalışır sorusuna yanıt vermek gerekirse başvuru süreci oldukça basittir. Ziraat Bankası’nın sunduğu dijital platform üzerinden online başvuruda bulunabilir ya da bizzat şubeye gelerek müşteri temsilcisinden destek alabilirsini. Başvurunuz onaylandıktan sonra kredi tutarı hemen hesabınıza aktarılacaktır.

Ziraat Bankası emeklilere 10.000 TL kredi sağlayacak bu kampanyada ise kredinin geri ödenmesine ilişkin belirlenen koşullar da oldukça uygundur. Kredi faiz oranlarının düşük tutulduğu görülürken geri ödeme planları emeklinin bütçesine göre yapılandırılabiliyor. 36 aya varan vade seçenekleriyle ödemelerinizi zorlanmadan gerçekleştirebileceksiniz. Ayrıca kredi kullanımı sırasında hayat sigortası gibi bazı ek hizmetler de sunuluyor.

Ziraat Bankası’nın AKredi Avantajları

Ziraat Bankası, çok uzun yıldır meklilere ayrıcalıklı hizmetler sunan güvenilir bankaların başında gelir. Emeklilere müjde olarak başlatılan 10.000 TL kredi kampanyasının ise bankanın emekli müşterilerine vermiş olduüu değeri bir kez daha gösteriyor.

Merkez Bankası rezervlerinde düşüş: 142,9 milyar dolar seviyesinde! Merkez Bankası rezervlerinde düşüş: 142,9 milyar dolar seviyesinde!

Kaynak: AHMET SARLIK