İlana çıkan şirketlerden biri olan Solido Grup, çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak çalışacak personel arıyor. İşe alınacak elemanlar, e-ticaret, internet reklamcılığı ve turizm projelerinde görev yapacak. Adaylardan en az lise veya dengi programlardan mezun olmaları ve Microsoft Office programlarını kullanabilmeleri bekleniyor. Ayrıca, adayların 18-35 yaş arasında olması gerektiği belirtildi.

Söz Market Zincirleri Depo Görevlisi Alacak

Söz Market zincirlerinin ilanında ise depo görevlisi alınacağı duyuruldu. Alınacak personelin tüm depo faaliyetlerini süreç ve prosedürlere uygun olarak yürütebilecek deneyime sahip olması gerekiyor. Bu pozisyon için başvuracak adayların en az ilköğretim mezunu olması ve 22-40 yaş arası erkek adaylar arasından seçileceği belirtildi.

Kadın işçi alınacak

Afyon Çimento firması ise çimento üretim elemanı, elektrik tesisatçısı ve pano montörü, makine bakım onarım teknisyeni ve kimya laboratuvarı teknisyeni  alacağını duyurdu. Meslek liseleri ilgili bölümlerinden mezun olan 18-41 yaş arası kadın işçi alınacak.

Afyon’da üç firma İŞKUR üzerinden alım yapıyor!

Afyon’da üç firma İŞKUR üzerinden alım yapıyor!

Devletten vatandaşlara konut parası veriyor! Kredi yerine tamamını hibe edecek Devletten vatandaşlara konut parası veriyor! Kredi yerine tamamını hibe edecek

Afyon’da üç firma İŞKUR üzerinden alım yapıyor!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ