Afyonkarahisar'da AFAD İle Sarsıntılara Karşı Tatbikat Nefesi Aldı! Afyonkarahisar'da AFAD İle Sarsıntılara Karşı Tatbikat Nefesi Aldı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Beyazıt Mahalle Muhtarlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret sırasında ilginç anlar yaşandı. Belediye arazisine izinsiz ekin yapan bir vatandaş ile Başkan Köksal arasında hararetli bir tartışma çıktı.

"AFYON HALKININ HAKKINI YEDİRMEM"

Belediye arazisine ekin yapan vatandaşa sert çıkan Başkan Köksal, "Afyonkarahisar Belediye arazisi senin arazin değil, o arazi benim arazim de değil, o arazi Afyon halkının arazisi. Ben Afyon’da kimsenin hakkını kimseye yedirmem," diyerek duruma tepkisini gösterdi. Başkan Köksal, belediye arazilerinin izinsiz kullanımı konusunda da net bir tavır sergiledi. "Belediye arsalarını kimseye peşkeş çektirmem. Kimse kafasına göre gelip belediye arsalarına ekin dikemez" diyen Köksal, izinsiz ekim yapan vatandaşa karşı sert bir tutum takındı. Başkan, belediye arazisinin şahsi mülk olmadığını, tüm Afyonkarahisar halkının malı olduğunu vurguladı.

I M G 20240704 W A0093

"YEŞİL ALANLARI KORUMAK ZORUNDAYIZ"

Başkan Köksal, konuşmasında yeşil alanların önemine de dikkat çekti. "Orası yeşil alan, halkın alanı. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nin park alanı olan bir yer. O parkta torunların oynayacak. Hoca Ahmet Yesevi'de oturan hemşerilerimin çocukları oynayacak. Onun için biz orayı düzeltmek ve eski haline getirmek zorundayız. Bütün mahallenin çocukları o yeşil alanda oynayacak," diyerek yeşil alanların korunması gerektiğini ifade etti.

I M G 20240704 W A0112

Başkan Köksal mahallede yaşayan engelli vatandaşla bir bire bir ilgilendi. Duyguları hakim olamayan vatandaşın göz yaşlarını sildi. Duygu anlara sahne oldu. Vatandaşa her zaman destek olacağının altını çizen Başkan Köksal, sıkıntı ve dertlerini dinledi.

I M G 20240704 W A0099

Kaynak: CEMİLE KAYTAN