Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına; MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi, ilçe başkanları, KAÇEP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, teşkilat mensupları partililer katıldı.

“KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Programın açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci yaptı. Afyonkarahisar halkı ve İslam  leminin, mübarek Kurban Bayramını kutlayan Başkan Kahveci, “Kurban Bayramımız mübarek olsun. Bizler evlerimizde ve her yerde çok rahatlıkla bayramlaşabiliyoruz. Dünyanın birçok yerinde savaş var. Birçok yerde insanlar, Müslümanlar çok zor durumdalar. Hepsine Allah yardım etsin. Bizler elimizden geldiği ölçüde sadece toplanan yardımlara katkıda bulunmaya çalışıyoruz. İnşallah devletimiz, milletimiz daha o bölgelerdeki insanlarımıza yapılan yardımların artırarak sürdürsün.” ifadelerine yer verdi.

 “KURBAN YAKLAŞMAK VE PAYLAŞMAK DEMEKTİR”

Milletvekili Mehmet  Taytak ise, “Öncelikle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım. Kendi evimizde olmanın huzuruyla birlikte, bu özel zamanın bereketini yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban, yaklaşmakla kalmayıp, aynı zamanda paylaşmayı da ifade eder. Hazreti İbrahim'in teslimiyetini, Hazreti İsmail'in boyun eğmesini, ve hacıların ibadetlerini görüyoruz. Rabbimiz bize onların ruhani derinliklerini yaşama gücü versin. Bu bayramı sadece günü gününe değil, onun taşıdığı manayla birlikte yaşamak en büyük kazancımızdır. Bizler, Allah'ın rızası için kurban kesiyoruz. Bu, önce kendi içsel ibadetimizdir ve imkanlarımız doğrultusunda bu adımı gönül rahatlığıyla atıyoruz. Allah'ın, dindarlık gösterişine değil, kalbimizdeki samimi teslimiyete ihtiyacı vardır” dedi.

“FİLİSTİN’İN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Afyonkarahisarlı genç kano sporcuları Türkiye Kupası'na hazırlanıyor! Afyonkarahisarlı genç kano sporcuları Türkiye Kupası'na hazırlanıyor!

Milletvekili Taytak, “Bugün Arakan'da Filistin'de yıkılmış camilerin üstünde bayram namazı kılmaya çalışan kardeşlerimiz var. Bunlara İslam alemi bizim gördüğümüz şekliyle sahip çıkmıyorlar. Ancak sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız sahip çıkıyor. Allah yolu tamamlayacaktır biz bunlardan inanıyoruz. niyetinde yüz elli beşin üzerinde Batı'dan Filistin'i devlet olmasını resmen kabul eden milletler çıktı. Devletler oldu. Bu da onların öyle yaptığı yerde hemen Filistin'in etrafında Müslüman devletlerinin, tam tersi başka şeyle uğraştığını gördük. Bu demektir ki Allah'ın ordusu bizzat böylesi. Biz ona inanıyoruz. Biz ona göre yaşıyoruz. Yaşamaya çalışıyoruz. Mazlum milletleriyle sahibi biziz. Ve Türk milleti var olduğu müddet içerisinde bu böyle sürecektir. Tüm dünyayı fethettik. İlahi Keramatullah için bugün de İslam topraklarına Elimizden geldiğince sahip çıkacağız ve yine geride dönmeyeceğiz.” dedi.

Kaynak: MURAT EMRE