Memur ve Emekli Maaşlarına Zam Detayları Netleşiyor: 3 Aylık Enflasyon Farkı Açıklandı Memur ve Emekli Maaşlarına Zam Detayları Netleşiyor: 3 Aylık Enflasyon Farkı Açıklandı


Sigara piyasasında yaşanan bu derin fiyat değişikliklerinin ardından JTI grubunu takiben diğer gruplar da fiyatlarını güncellemeye başladı. Ancak, bu kez JTI grubundan sevindirici bir haber geldi. Zararlı alışkanlık sahipleri için JTI'nin tüm markalarında yaptığı 6 TL'lik büyük indirim haberi son dakikada duyuruldu.

6 Temmuz itibarıyla, akaryakıt fiyatlarındaki artışın ardından ÖTV değişikliği her tüketiciyi yakından etkilemiş durumda. Enflasyonun da %19,49 oranında yükseldiği günümüzde, GİB tarafından yapılan son dakika düzenlemesi, motorin ve benzinde kısa sürede gerçekleşen ÖTV zammının ardından sigara fiyatlarındaki artış tüketiciyi endişelendirdi.

Sigara fiyatlarındaki ilk büyük zammın ardından, JTI grubunun ani bir kararla alınan indirim politikası, nikotin severler için umut ışığı oldu. Bu dengeleri değiştiren kararın JTI'nin pazar payını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. İlk indirim kararını alan JTI grubu, tüketici gözünde olumlu bir imaj yakalama şansını artırmış durumda.

JTI tarafından yapılan muhtemel pazar hareketliliğini yansıtan indirim kararı sonrasında JTI'nin sigara markalarının yeni fiyatları şu şekilde açıklandı:
 

- Winston Slender: 66,00 TL


- Winston Dark Blue: 65,00 TL
 

- Winston Deep Blue: 65,00 TL
 

- Winston: 68,00 TL
 

- Winston Slims: 72,00 TL
 

- Winston Xsence: 74,00 TL

tll

Kaynak: CEMİLE KAYTAN