Hakan Altun konseri öncesi gazetecilere konuşan Selen Görgüzel, ev sahibiyle yaşadığı zorlukları anlattı. Görgüzel, "Hiçbir eve yapışma derdinde değilim. Bana mobing uygulanıyor. Evden çıksam bile bu ayıbın hesabını hukuksal olarak soracağım. Kapalı otoparkımda bana ayrılan yere kendi arabalarını çekiyorlar, bana yer bırakmıyorlar. Söylediğimde ise çirkin kelimelerle seslerini yükselterek 'Evimizden çıkın, bıktık sizden' diyorlar" ifadelerini kullandı.

"İyi Kiracıya İyi Ev Sahibi Düşmüyor"

Selen Görgüzel, kendisinin iki yıllık kiracı olduğunu ve yıllık kira ödemelerini zamanında yaptığını belirtti. Ancak buna rağmen, ev sahibinin kendisine kötü davrandığını dile getirdi. Görgüzel, "İyi kiracıya iyi ev sahibi düşmüyor işte. Bu bir sınav. Benim Allah'tan başka kimseden bir korkum olmaz. Adaletsiz olan ve yanlış yapanın korkusu olmalı" diyerek, durumu hukuki yollarla çözeceğini vurguladı.

Türkçe tabela detayı gözlerden kaçmadı Türkçe tabela detayı gözlerden kaçmadı

"Adaletsiz Davranışlara Karşı Sessiz Kalmayacağım"

Görgüzel, kendisine uygulanan bu adaletsiz davranışlara karşı sessiz kalmayacağını ve haklarını sonuna kadar savunacağını belirtti. Ünlü sanatçı, yaşadığı bu durumu bir sınav olarak gördüğünü ve bu süreçten güçlenerek çıkacağını ifade etti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN