Toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Şahin, ülkemizin farklı noktalarında çıkan orman yangınlarından dolayı zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Şahin, yangınlarla mücadelede gösterilen çabaların altını çizerken, bu konuda yapılan yanlış algı operasyonlarını kınadığını belirtti. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 247 yangına 105 helikopter, 14 İHA ve 25 bin çalışanla müdahale ettiğini ifade eden Şahin, yanan ormanların ağaçlandırma çalışmalarına başlanacağını duyurdu.

23. YIL DÖNÜMÜNDE ANLAMLI ETKİNLİKLER

AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirten Şahin, hayırseverlerin desteğiyle zimem defteri geleneğini devam ettirerek 23 borç defterini kapattıklarını ve 23 evladın sünnet merasimini gerçekleştirdiklerini söyledi. Ayrıca, yurt içi ve yurt dışında 23 kurban bağışı yaparak yardımlaşma ruhunu yansıttıklarını ifade etti.

ÇİFTÇİLERİN TALEPLERİ VE AFYONSPOR’A DESTEK

Çiftçilerin sıkıntılarına değinen Şahin, milletvekillerinin hazırladığı raporun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a sunulduğunu ve tarım ürünlerinin maliyetleri ile alım fiyatlarına dair detaylı bilgilerin iletildiğini belirtti. Ayrıca, Afyonspor’a destek sağlamak adına gelirlerin gözden geçirilmesini ve spor komplekslerinin hakkının verilmesini vurguladı.

Memurların fazla mesai ücreti yeni yılda artıyor: İşte memurların fazla mesai ücreti! Memurların fazla mesai ücreti yeni yılda artıyor: İşte memurların fazla mesai ücreti!

Şahin, toplantıda Afyonkarahisar’ın hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücüyle çalışacaklarını ve milletin haklarını savunmanın her zaman öncelikleri olduğunu bir kez daha yineledi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN