Afyonkarahisar, uluslararası bir projeye ev sahipliği yaparak, Polonya ve Romanya’dan gelen misafirleri ağırlıyor. Romanya Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Polonya ve Türkiye'nin üyesi olduğu "Let's Capture The Digital World Together" (Haydi Dijital Dünyayı Birlikte Yakalayalım) Projesi kapsamında, Romanya ve Polonya’dan gelen proje ortakları, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri de yer aldı. Misafirlere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar eşlik etti.

Kazada ölen asker memleketine törenle uğurlandı! Kazada ölen asker memleketine törenle uğurlandı!

Proje ve Etkinlikler Devam Ediyor

21-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen proje etkinlikleri, eğitim çalışmalarının yanı sıra bölgenin tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerinin tanıtımını da içeriyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, ulusal ve uluslararası projelerin Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin tanıtımına önemli katkı sağladığını vurgulayarak, “Romanya ve Polonya’dan gelen misafirlerimize ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtarak, turizm bölgelerimizi en iyi şekilde göstermeliyiz. Misafirlerimize hoş geldiniz diyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

Editör: Fadime Özkaran