Başkan Altuntaş, paylaşımında, yık-yap modeliyle inşa edilecek olan 12 derslikli Hatice İsmail Yılancı Ortaokulunun temel beton kazı çalışmalarını yerinde incelediklerini belirtti. Proje, hayırsever Yılancı ailesinin desteğiyle gerçekleştirilecek. Eski Çobanlar Ortaokulu'nun yerine yapılacak olan yeni okulun inşası, ilçenin eğitimine büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

Dış Hastanesi İnşaatında Kaza! Dış Hastanesi İnşaatında Kaza!

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Proje hakkında bilgi veren Başkan Altuntaş, şu ifadeleri kullandı: “Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında, milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetçi ve hayırsever ailemiz Hatice İsmail Yılancı'nın oğlu Oğuzhan Yılancı ile birlikte protokolünü imzaladığımız Çobanlar Ortaokulumuzun yerine yapılacak olan 12 derslikli Hatice İsmail Yılancı Ortaokulumuzun temel beton kazı çalışmalarını yerinde inceledik. Hayırseverimiz Yılancı Ailemize, ilçemiz eğitimine vermiş oldukları bu önemli destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

EĞİTİME BÜYÜK KATKI

Başkan Altuntaş, inceleme ziyaretinde kendisine eşlik eden Çobanlar İlçe Başkanı Murat Yeşil, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Ceylan, belediye meclis üyeleri ve Oğuzhan Yılancı’ya teşekkür etti. Yeni okulun ilçeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Altuntaş, eğitime yapılan bu önemli katkının, Çobanlar'da genç nesillerin geleceğine büyük bir yatırım olacağını belirtti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN