20 Ekim gecesi saat 23.00 sularında, Afyonkarahisar Erenler Mahallesi Organize Kavşağı’nda meydana gelen kazada, hayatını kaybeden moto kurye sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptıktan sonra kazaya karıştığı görgü tanıklarınca iddia edildi. Olay yerine vatandaşlar tarafından polis ve sağlık ekipleri sevk edildi bildirildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen moto kurye, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti öğrenildi. Odak Haber Merkezi olarak sizler için haberin arka yüzünü araştırdık.

Gençç-1

Edinilen bilgilere göre, kazada hayatını kaybeden Moto Kuryenin isminin Cemil Körükçü olduğu belirlendi. Körükçü, 22 yaşında ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Körükçü, iş arkadaşları ve sınıf arkadaşları tarafından sevilen bir kişi olduğu yakınları tarafından ifade edildi.

Kazazaza

Bu aralar çok sakin ve içine kapanık olduğunu söyleyen arkadaşları, her zaman güler yüzlü olduğunu insanları kırmaktan çok korktuğunu belirtti. Arkadaşları “gerçekleştirmesi gereken hayalleri vardı. Hayalleri için her zaman plan yapar ve ona göre yaşardı. Şimdi hayallerini gerçekleştiremeden toprağa girdi. Yaşanan olay beni çok etkiledi. Motosikleti gördüğümde elim ayağım titredi. Kullanılamaz halde her yer kan olmuştu. sanki Cemil'in  Sesi kulağımdaydı. Bana son görüştüğümüzde kendine çok dikkat hiç bir şey senden kymetli değil demişti” ifadeleri kullanıldı.

Arsız hırsız ev sahibini bastırır! Arsız hırsız ev sahibini bastırır!

Sdfghjklşi-2

Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü M.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı öğrenildi. Sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi bulunmazken, çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi.

Sdfghjklş-3

 KIRMIZI IŞIK İHLALİ KAZAYA NEDEN OLDU                      

Edinilen bilgilere göre, kazaya ilişkin yapılan ilk incelemelere göre, hem Moto Kurye Cemil Körükçü’nün hem de otomobil sürücüsü M.A.'nın kırmızı ışık ihlali yaptıkları iddia edildi. Kaza ile ilgili detaylı soruşturma sürdüğü bildirildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ