Geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız evlenen Melisa Aslı Pamuk ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı, nikahın ardından soluğu Trabzon'da aldı. Çift, nikah sonrası Trabzon'a giderek Yazıcı'nın ailesini ziyaret etti ve el öptü.

Yazıcı

Nikahtan Sonra İlk Ziyaret Trabzon'a

Sessiz sedasız gerçekleşen nikahın ardından, Pamuk ve Yazıcı çifti, aile büyüklerinin elini öpmek için Trabzon'a doğru yola çıktı. Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan baba evine giden çift, burada akrabalarını ziyaret etti ve bol bol fotoğraf çektirdi. Uzungöl'ü de ziyaret eden çift, doğanın tadını çıkararak anılarını ölümsüzleştirdi.

Çalışmalar sürüyor! Çalışmalar sürüyor!

Yusuf Yazıcı-1

Pamuk'un Trabzon Kıyafetleri Beğeni Topladı

Ziyaret sırasında Melisa Aslı Pamuk'un, Trabzon'a uygun kıyafet seçimleri dikkat çekti. Pamuk'un bu ziyaretinde gösterdiği özen ve eşinin ailesiyle olan uyumu takipçilerinden tam not aldı. Sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarla da büyük ilgi gören çift, takipçilerine keyifli anlar yaşattı.

Ğğ-2

Sosyal Medyada Paylaşılan Anlar

Çiftin Trabzon'da geçirdiği vakitleri sosyal medya hesaplarından paylaşması, hayranlarını sevindirdi. Pamuk, paylaşımlarında "61" notunu düşerken, Yazıcı ise "En kıymetlilerim" ifadesini kullanarak, bu özel anları takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: AHMET SARLIK