31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkanı olması halinde kapısını vatandaşlara kapatan bir belediye başkanı olmayacağının sözünü veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, bu sözünü yerine getiriyor. Her daim halkla bir arada olmayı ve sorunlarına kulak vermeyi amaç edinen Köksal’a da bu amacında vatandaştan oldukça yoğun bir ilgi var.

Vali Yiğitbaşı, Başkan Köksal ile görüştü! Vali Yiğitbaşı, Başkan Köksal ile görüştü!

Köksal’ın motivasyon kaynağı: Afyonkarahisar halkı!

AFYON LAYIK OLDUĞU HİZMETİ ALACAK

Başkan Köksal, Selçuklu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Köksal, sorun ve talepleri yerinde dinledi. Gittiği her yerde vatandaşların teveccühü ile karşılaştığını söyleyen Başkan Köksal, vatandaşın desteği ile Afyonkarahisar’a layık olduğu hizmeti yapacağını söyledi.

Köksal’ın motivasyon kaynağı: Afyonkarahisar halkı!

KÖKSAL’A MOTİVASYON

Başkan Köksal, yaptığı açıklamada, halkın desteğinin kendilerine büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Köksal, "Adım attığımız her yerde halkımızın teveccühü ve umut dolu bakışlarıyla karşılanıyoruz. Bu desteğiniz motivasyonumuzu katlıyor, heyecanımızı artırıyor. Bu şehri hak ettiği noktaya birlikte getireceğiz" dedi.

Köksal’ın motivasyon kaynağı: Afyonkarahisar halkı!

SIKÇA AFYONLU VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEK

Köksal, vatandaşlarla yakından ilgilenerek, sorunlarına çözüm bulma ve taleplerini karşılama konusunda kararlı olduğunu da belirtti. Afyonkarahisar'a layık hizmetler sunmak için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Başkan Köksal, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini ve sıkça Afyonlu vatandaşlarla bir araya geleceğinin altını çizdi.

Köksal’ın motivasyon kaynağı: Afyonkarahisar halkı!

Selçuklu Mahallesi sakinleri ise Başkan Köksal'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerini sürdüreceklerini belirttiler.

Kaynak: NURBANU SOY