Afyonlu Bakan Göktaş duyurdu: Yardımlar hesaplara yatıyor! Afyonlu Bakan Göktaş duyurdu: Yardımlar hesaplara yatıyor!

İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Sülün, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ile bir araya gelerek, hasbihallerde bulundular. Ziyaret, ilçenin idari ve yerel yönetim yetkilileri arasındaki güçlü iş birliği ve dostluğu bir kez daha vurguladı. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Kaymakam Sülün’ün ilçeye katkılarına vurgu yaparak, “Sayın Kaymakamımızın ilçemize olan desteği ve çalışmaları hepimiz tarafından takdir ediliyor. Kendisi, ilçemize büyük bir enerji ve özveri ile hizmet etti. Onunla birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

ANI KALMASI İÇİN HEDİYE TAKDİM ETTİ

Mehmet Sülün, veda ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Sandıklı’daki görev süresinin kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu belirterek, “Bu güzel ilçede geçirdiğim zaman boyunca birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımıza, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e, STK temsilcilerimize ve halkımıza minnettarım. Sandıklı, benim için her zaman özel bir yer olacak” dedi.

Veda ziyaretinde Başkan Dr. Mustafa Çöl, Kaymakam Mehmet Sülün’e Sandıklı’dan bir anı kalması münasebetiyle hediye takdiminde bulunarak, yeni görev yerinde başarılar dileklerinde bulundular. >>HABER: SAFİYE KALENDER

 

 

 

#odakgazetesi #afyonkarahisar #güncel #atama #sandıklı #mustafaçöl #mehmetsülün #istanbul

Editör: TE Bilisim