Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, dün 55. yaşını kutladı. Ben Affleck ile olan evliliğinde bir süredir sorunlar yaşayan Lopez, gösterişli bir parti düzenledi. Ancak, Affleck'in doğum günü partisinde yer almaması dikkat çekti.

Jennifer Lopez Muhtesem Bir Partiyle 55 Yasini 17556008 7101 M

Affleck'in Yokluğu Ayrılık Söylentilerini Güçlendirdi

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 2022 yılında yeniden bir araya gelerek evlenmişti. İlişkileriyle sıkça örnek gösterilen çiftin, son zamanlarda evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddiaları gündeme gelmişti. Ayrılık kararı aldıkları ileri sürülen çiftin, Lopez'in doğum gününde Affleck'in olmaması bu iddiaları daha da güçlendirdi.

Jennifer Lopez Muhtesem Bir Partiyle 55 Yasini 17556008 5345 M

Görkemli Parti ve Göz Alıcı Kıyafetler

Jennifer Lopez, 55. doğum günü için dönem konseptli bir parti organize etti. Gösterişli elbiseler giyen Lopez, kabarık topuz saçlarıyla dikkat çekti. Açıkhavada arkadaşlarıyla eğlenen Lopez'in, eşinin partiye katılmaması ise adeta ayrılık haberini doğrular nitelikteydi.

Akademisyenlerden bir kitap daha! Akademisyenlerden bir kitap daha!

Jennifer Lopez Muhtesem Bir Partiyle 55 Yasini 17556008 829 Amp

Sosyal Medyada Duygusal Paylaşımlar

Jennifer Lopez, doğum günü pastasıyla evinde çekilen pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Lopez, paylaşımında şu notu düştü: "Dün gece ve bu sabah dünyanın her yerinden doğum günü dileklerini, güzel videolarını ve gönderilerini görüyorum. Güldüm, gülümsedim, biraz gözyaşı döktüm. Gerçekten dünyanın en iyi, en harika hayranlarına sahibim. Ne kadar duygulandığımı ya da hepinizin hayatımın bir parçası olduğunuz için ne kadar şanslı olduğumu asla ifade edemezdim. Çok teşekkür ederim."

Jennifer Lopez Muhtesem Bir Partiyle 55 Yasini 17556007 7743 M

Hayranlarına Teşekkür Mesajı

Lopez, paylaşımında hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi: "Bunca zamanı birlikte geçirdiğimize inanmak çok zor. Burada oturmuş en sıradışı yolculuğu düşünürken kendimi hala aynı kız gibi hissediyorum; enerji ve cesaret dolu, dışardan tüm dünyayı kapmaya hazır ve yine de çok hassas, kırılgan ve bazen korkmuş ama her zaman dolu içten. Ailem ve arkadaşlarımın yanı sıra, iyi ve zor zamanlarda hep yanımda oldunuz. İlginiz, anlayışınız, sadakatiniz ve en önemlisi sevginiz için teşekkür ederim. Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler... Her zaman..."

Jennifer Lopez Muhtesem Bir Partiyle 55 Yasini 17556008 648 M

Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasındaki ayrılık söylentileri şimdilik doğrulanmamış olsa da, Affleck'in doğum günü partisinde yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Lopez'in sosyal medya paylaşımları ise hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Kaynak: FATMA SEDA CAN