Rekor ücretle yeni sezona hazırlık Rekor ücretle yeni sezona hazırlık

Kendine has üslubuyla tanınan Derici, sahnede giydiği kıyafetler ve dekoltesine karışılması hakkında net konuştu. Derici, "İlişki yaşadığın kişi sahnede giydiğin kıyafetlere karışsa ve dekoltene müdahale etse ne dersin?" sorusuna, "Kapıya koyarım, çok net. Karışılmasını istemem ama ben dekoltemin sınırını bilirim. Dekolte kişiye göre değişir," şeklinde cevap verdi. Bu sözleriyle sahnede ve özel yaşamında özgürlüğüne verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

"Her Gün Aşık Olmuyorum! Öyle Gösteriyorum"

Hakkında çıkan "Sürekli birilerine aşık oluyor" eleştirilerine de açıklık getiren İrem Derici, "Hayır, ben her gün aşık olmuyorum. Belki ben öyle gösteriyorum ki siz aşık olduğumu zannediyorsunuz. Belki de ben olayın bazen fotoğraf kısmındayım. Belki İrem Derici’ye bu imaj yarayacak diye düşünüyorum. İnsanlar kariyer kurtarmak için evlenip, çocuk doğuruyorlar. Bunu dürüstçe çıkıp söyleyen bir tek benim," diyerek aşk hayatı ile ilgili algının farklı olabileceğini söyledi.

"Hayatıma Girecek Erkeğin Çelik Gibi Sinir Sistemi Olması Gerek"

Kendisine yöneltilen “Eski ilişkinle yeni ilişkin kıyaslandığında rahatsızlık duyuyor musun?” sorusunu da yanıtlayan 37 yaşındaki şarkıcı, "Ben alışkınım, bunların yaşanması çok normal. Hayatıma giren erkek de bu yorumları okuyor. Sabahtan akşama kadar bu tarz gelen yorumları silmeye kalksam biterim. Hayatıma giren bir insanın çelik gibi bir sinir sistemine sahip olması gerekiyor," dedi. Bu sözleriyle ilişkilerindeki zorluklara ve bu zorluklarla baş edebilmenin önemine dikkat çekti.

"Ev Alın, Arsa Alın"

Geçtiğimiz yıl yaptığı "Ev, arsa alacağınıza sahnenize yatırım yapın, şov yapın" açıklaması hatırlatılınca Derici, fikrinin değiştiğini belirterek, "Demiyorum artık. Yapmayın! Ev alın, arsa alın, kümes alın," ifadelerini kullandı. Derici, bu açıklamasıyla dinleyicilerine farklı bir yatırım tavsiyesi sundu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ