Geçtiğimiz günlerde kalpli tereyağ fotoğrafı paylaşarak "Geldi benimki" diyerek ilişkiye başladığını duyuran Hande Doğandemir, magazin gündemini sarsan yeni aşkıyla merak uyandırdı. Hayranları, başarılı oyuncunun sevgilisinin kim olduğunu öğrenmek için sabırsızlanıyordu.

Hande Dogandemir

Hande Doğandemir Kimdir?

Güneşi Beklerken, Hayatımın Aşkı, Can Kırıkları, Annemizi Saklarken ve son olarak Hayat Bugün dizilerindeki performanslarıyla büyük beğeni toplayan Hande Doğandemir, sadece kariyeriyle değil, zaman zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor.

Handee

Gizemli Sevgilisi Emre İzer Ortaya Çıktı

Hande Doğandemir'in kalpli tereyağ fotoğrafıyla duyurduğu sevgilisinin kimliği nihayet ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yeni aşkı, 47 yaşındaki mimar Emre İzer olduğu öğrenildi. İzer, 2010 yılında güzel oyuncu Şebnem Bozoklu ile evlenmiş ve altı yıl süren evliliğin ardından 2016 yılında boşanmıştı.

Bir süredir gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Hande Doğandemir ve Emre İzer çifti, henüz birlikte bir fotoğraf paylaşmadı. Bu durum, çiftin ilişkilerini medyadan uzak tutma çabası olarak yorumlanıyor. İkilinin özel hayatlarını gizli tutma tercihi, magazin dünyasında merak konusu olmaya devam ediyor.

Kalpli Tereyağ Fotoğrafıyla Gelen Aşk İlanı

Hande Doğandemir, sosyal medya hesabından paylaştığı kalpli tereyağ fotoğrafıyla yeni aşkını ilan etmişti. "Geldi benimki" notuyla paylaştığı fotoğraf, hayranları arasında büyük ilgi görmüştü. Oyuncunun takipçileri, bu paylaşımın ardından sevgilisinin kim olduğunu merak etmeye başlamıştı.

Emre İzer ve Şebnem Bozoklu'nun Geçmişi

Afyon’da İlahiyat Fakültesi’nde tanıtım standı açıldı! Afyon’da İlahiyat Fakültesi’nde tanıtım standı açıldı!

Emre İzer, 2010 yılında ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ile dünyaevine girmişti. Ancak çift, 2016 yılında yollarını ayırma kararı almıştı. Bozoklu ve İzer'in evliliği, magazin dünyasında sıkça konuşulan konular arasında yer almıştı.

Kalp

İkiliden Henüz Birlikte Fotoğraf Gelmedi

Hande Doğandemir ve Emre İzer çifti, ilişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor. Henüz birlikte bir fotoğraf paylaşmamış olmaları, çiftin özel hayatlarını medyadan uzak yaşama arzularını ortaya koyuyor. İlerleyen günlerde çiftin birlikte görüntülenip görüntülenmeyeceği merak konusu.

Aşklarını Gizli Tutuyorlar

Hande Doğandemir ve Emre İzer'in aşklarını gizli tutma çabası, çiftin ilişkilerinin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu gösteriyor. Magazin dünyasında sıkça rastlanan hızlı ve medyatik ilişkilerin aksine, bu çiftin sakin ve gözlerden uzak bir ilişki yaşamayı tercih etmeleri dikkat çekiyor.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Hande Doğandemir'in kalpli tereyağ fotoğrafıyla duyurduğu yeni aşkı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranları ve takipçileri, oyuncunun mutluluğunu paylaşarak destek mesajları yağdırdı. Doğandemir'in bu paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede büyük bir beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Emre İzer Kimdir?

47 yaşındaki mimar Emre İzer, ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ile olan evliliği ile tanınıyor. 2010 yılında evlenen çift, 2016 yılında boşanmıştı. Şimdi ise Hande Doğandemir ile yaşadığı aşk ile gündemde olan İzer, gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih ediyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK