ASTROLOJİNİN İLİŞKİLERDEKİ ÖNEMİ

Burçlar konusunda erkeklerin bilmesi gereken birkaç detay dışında pek bir şey olduğu söylenmez. Ancak son yıllarda, erkekler de astrolojinin gücünü keşfetmiş olacak ki kadınların burçları ilişkiler konusunda önem kazanmıştır. Buna göre tedbir alınır ve taktikler uygulanır. Partnerinin bu işe önem verdiğini gören erkekler için çantada keklik olarak gördükleri kadın burçları da belirlenmiştir.

ÇANTADA KEKLİK OLAN KADIN BURÇLARI

Elde edilmesi kolay ya da kesin olan durumlar için kullanılan "çantada keklik" deyimi, iş ilişkilere gelince biraz daha karmaşıklaşır. Ancak erkeklerin kolay elde edebilecekleri kadınların burçları da neredeyse ortaktır. İşte erkeklerin kolay elde ettikleri kadın burçları:

İKİZLER BURCU KADINI

İkizler burcu kadını, dengeli ve düzenli bir hayatı tercih eder. Ancak iş ilişkilere geldiği zaman yelkenleri suya indirir ve savunmasız kalır. Partneri için yapamayacağı şey yok gibidir. Bu da erkekler için tam bir fırsattır. Zamanla, erkeklerin çantada keklik olarak gördükleri kişi haline gelmesi kaçınılmazdır.

AKREP BURCU KADINI

Sert ve aşılmaz duvarları olduğu düşünülen Akrep kadını, aşk ve tutkunun çemberine düştüğünde sanıldığı kadar zor değildir. Astroloji uzmanları, Akrepler için genelde kolay demezler ancak bu, ilişkinin başlarında geçerli olan bir durumdur. Zamanla partnerine bağımlı hale gelir. Bu bağımlılık tutku ve saplantı halini alabilir. Onların bu yönlerini keşfeden erkekler, kolay elde etmek için taktikleri uygulamaya başlarlar.

BAŞAK BURCU KADINI

Para babası olacak burçlar açıklandı! Bir anda para yağmuruna tutulacaklar Para babası olacak burçlar açıklandı! Bir anda para yağmuruna tutulacaklar

Kariyer ve para konusunda engel tanımayan Başak burcu kadını için aşk, kaçınılmaz olanın başına gelmesidir. Bu durumda, tüm bildiklerini unutabilen bir yapıya bürünür. Bu da onu güçlü bilinen yönlerinin aslında ne kadar zayıf olabileceği anlamına gelir. Başaklar için kolay yoktur ancak kolay lokma haline gelmeleri an meselesidir. Erkeklerin genel olarak kolay elde ettikleri burçların başında da o gelmektedir.

Kaynak: BÜLTEN