Ay, Venüs ve Jüpiter’in kavuşumu yaşanacak ve bu durumun bazı burçlar üzerinde olumlu etkiler yaratması bekleniyor. Astrolog Aysun Koç, bu kavuşumun etkilerini açıklayarak, özellikle aşk, kısmet ve kişisel gelişim konularında büyük fırsatlar sunduğunu belirtti.

Para babası olacak burçlar açıklandı! Bir anda para yağmuruna tutulacaklar Para babası olacak burçlar açıklandı! Bir anda para yağmuruna tutulacaklar

Nadir Bir Kavuşum

Astrolog Koç, 15 Eylül'deki gökyüzü olayını şu sözlerle anlattı: "Ay, Venüs ve Jüpiter’in nadiren bir araya geldiği bu kavuşum, genellikle olumlu ve iyicil etkiler sunar. Ay, Kova burcunda ve şanslı bir sabit yıldız olan Sadalsuud ile hizalanacak. Venüs, şöhret ve zenginlik sembolü Spica noktasına yakın konumda yer alırken, Jüpiter, etkileri büyüten Capella Bellatrix bölgesinde olacak. Bu üç gezegenin oluşturduğu büyük üçgen, her 12 yılda bir ortaya çıkan, hatta bazı yıllarda hiç görülmeyen özel bir olay."

En Şanslı Burçlar Hangileri?

Koç, 15 Eylül'ün aşk ve kısmetle ilgili her türlü adım atmak için önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, “Bu tarihte etkiler zirveye ulaşacak. Özellikle İkizler, Kova ve Terazi burçlarının son 15 gününde doğanlar bu olumlu etkilerden en çok faydalanacaklar” dedi.

Astrologların önerilerine göre, 15 Eylül’de planlanan önemli adımlar, kişisel gelişim, aşk ve kariyerle ilgili kararlar için değerlendirilmesi gereken bir gün olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar