Erdoğan, “Vatandaşlarımızın sorunlarına sıkıntılarına çözüm üreteceğiz. Bu arada inşallah bugünkü toplantıdan sonra da önümüzdeki hafta içinde Yüksek İstişare Kurulunu yine açıklayacağım. İstişare Kurulu ile birlikte de zaten bu kurulu biliyorsunuz ağırlıklı olarak daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisinde başkanlık görevi icra etmiş olan kardeşlerimizden oluşuyor. Onlarla beraber 7 kişilik bir istişare kuruluğunu açıklayacak ve bununla beraber ayrıca yolumuza devam edeceğiz. Terörden savaşa kadar bölgemizde çok ciddi krizler yaşanırken biz hep birlikte omuz omuza vererek inşallah Türkiye'ye 100 yılını inşa edeceğiz” dedi.

100 MİLYONLARIN DA UMUDU OLAN BİR PARTİYİZ

Emirdağ Millet Bahçesi'nde Uçurtma Şenliği! Emirdağ Millet Bahçesi'nde Uçurtma Şenliği!

“Burada şu hususu tekrar ifade etmek istiyorum” diyen Erdoğan, “Biz sadece 85 milyonun değil yönünü ülkemize çevirmiş 100 milyonların da umudu olan bir partiyiz. Biz kendi insanımızla birlikte gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin de emanetini taşıyoruz. İnşallah her zamankinden daha çok çalışarak, daha fazla koşturarak, daha fazla sayıda gönüle girerek mücadelemizi devam ettireceğiz ki günü birbirine eşit olan ziyandadır tavsiyesine uygun şekilde özellikle 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine kadar tempomuzu biraz daha artırmamız gerekiyor. CHP zihniyetinin elinde bakımsızlığa hizmetsizde adeta çürümeye terk edilen illerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmak boynumuzun borcudur. Cumhur İttifakı olarak başta İstanbul Ankara olmak üzere bu illerimizle birlikte deprem bölgesinin 11 vilayetini de kucaklayacak şekilde büyük oranda büyük şehirlerimizi masaya tam manasıyla yatırıp gece gündüz demeden yoğun bir çalışmayla Durmak Yok Yola Devam diyeceğiz” diye konuştu. 

“TEVAZUDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

CHP karanlığının karabasan misali çöktüğü tüm vilayetleri buralarda yaşayan vatandaşları sabırsızlıkla 31 Mart Yerel Seçimlerini beklediğini ifade eden Başkan Erdoğan, “31 Mart gelsin de biz bunlardan kurtulalım diyor.” 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde elde ettiğimiz kritik başarıyı 31 Mart'ta tekrarlayarak yerel yönetimlerde de yeni bir dönemi başlatacağız. Bunun için yapmamız gereken bellidir kapısı çalınmadık hane, hala hatırı sorulmadık vatandaş, bırakmayacağız. Çarşıda, pazarda, sokakta, kahvede daima insanımızla beraber olacağız. Tevazudan taviz vermeyeceğiz. Zira AK Parti'nin mensupları tevazu ehlidir. Gurur, kibir abidesi değildir. Buna çok dikkat edeceğiz. Kibre kesinlikle kapılmayacak hangi görüşten hangi kökenler olursa olsun vatandaşlarımıza karşı her zaman tevazu ile yaklaşacak muhalefetin bizi bölmesine aramızdan nifak tohumları ekmesine bizi kendi sığ gönderiyle oyalamasına fırsat vermeyeceğiz. Özellikle gençlerimizin muhalefetin bir türlü bitmeyen koltuk kavgalarına bakıp da siyasete küsmesine siyasetten uzaklaşmasına mani olacağız. Bunların yaptığımızda Allah'ın izniyle 31 Mart'ta da çok büyük bir zaferin bizleri bekliyor.”

YAYILMACI BİR YAPIMIZ OLSUN

31 Mart'ta da çok büyük bir zaferin kendilerini beklediğini belirten Erdoğan, “Sizlerden davamıza partimize ve ittifakımıza sahip çıkmanızı bekliyorum. Sizlerden omuzlarınızdaki ağır yükün bilinciyle gece gündüz demeden çalışmanızı istirham ediyorum. Sizlerden evlatlarımıza bırakacağımız en büyük miras olan Türkiye 100 yılının inşasına tüm kuvvetinizle omuz vermenizi rica ediyorum. Sizlere güveniyorum, sizlere inanıyorum. Biz bu seçimde de farklı bir uygulama yapıyoruz nedir bu farklı uygulama parlamentoyu çalışmalarımızın içerisinde hemen hemen hiç değerlendirmedik yeni geniş kapsamlı bir ekiple partimiz teşkilatını oluşturduk. İstedik ki çok daha farklı bir çalışma ekibiyle parti teşkilatını oluşturalım. Yayılmacı bir yapımız olsun ve onlarla çalışmamızı sürdürelim. Rabbime şahsıma sizler gibi yol ve dava arkadaşları bahşettiği için hamd ediyorum. Her birinize sabrınız, vefanız ve aşkınız için teşekkür ediyorum. Bize inandığınız ve güvendiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum sizlerden şehirlerinize döndüğünüzde tüm kardeşlerimize selamlarımızı muhabbetlerimizi iletmenizi istiyorum. Sağ olun var olun Allah'a emanet olun” ifadelerini kullandı. GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: Nurbanu Soy