Burcu Köksal, ekonomik krizin etkilerini hafifletmek amacıyla otoparkları tüm vatandaşların kullanımına ücretsiz olarak açtıklarını duyurdu. Bu adımın amacının, halkın maddi yükünü azaltmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Köksal, "Değerli vatandaşlar; ekonomik kriz neticesinde otoparklarımızı tüm vatandaşlarımızın kullanımına ücretsiz olarak açtık" diyerek, bu kararın arkasındaki nedeni açıkladı.

BURCU KÖKSAL, ANCAK…

Devamında ise açıklamalarına devam eden Burcu Köksal “Ancak, bu uygulamanın doğru ve adil bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Köksal, otoparkların verimli kullanılması için vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Ev ve iş yerlerinin önüne duba, sandalye gibi engelleyici araçlar koymanın veya açık otoparkları saatlerce kapatmanın diğer vatandaşları mağdur ettiğini belirtti.

DUYARLILIK VE ORTAK KULLANIM

Başkan Köksal, vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti ve şöyle devam etti: "Lütfen bu konuda daha duyarlı olalım. Hepimiz Afyonkarahisar'ın sevdalısıyız ve bu güzel şehri birlikte daha da ileriye taşıyacağız." Diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Gamze Koçak