Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantısında AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mahmut Emin Birliktir, şehir içerisindeki otoparkların ücretsiz olmasının büyük problem yarattığını ifade etti. Birliktir konuşmasına devam ederek , otopark ücretlerinin kesinlikle artırılması gerektiğini vurguladı.

Belediye Başkanı Burcu Köksal ise, otoparkların ücretsiz olmasının Afyonkarahisar  vatandaşlarının  vatandaşların menfaatine olduğunu ifade etti. Başkan Köksal, konuşmasına şu sözleri de ekleyerek "Vatandaşlarımız evine ekmek götürmekte zorluk çekiyor. Bu nedenle otoparkları ücretsiz hale getirdik" konuşmasına devam etti.

Evde Afyon Kebabı Yapımı! Evde Afyon Kebabı Yapımı!

Ambaryol Caddesi'nin tekrar çift yönlü trafiğe açılabilmesi için Trafik Komisyonu'nun çalışmalarının sürdüğü bildiren Başkan Köksal, "Geçmiş dönemde Trafik Birimimiz bu caddenin çift yön olmaması konusunda bir rapor hazırlamış. Raporda caddenin çift yön kullanılmasının daha avantajı olduğu ortaya konulmuş. Trafik Komisyonumuz ile bu durumu en az maliyetle nasıl çözebiliriz onun çalışmasını yapıyoruz" dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN