Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü işbirliği ile 12-13-14 Temmuz’da Afyon Motor Sporları Merkezi’nde yapılıyor.

Organizasyon kapsamında Simülatör Oyunlar, Frizbi, Survivor, Kule, Bataklık, Arşimet, Örümcek Ağı, Tangram, Saka, Kanal, Rota ve Nostaljik oyunların yanı sıra çocuk sineması, birbirinden eğlenceli çocuk etkinlikleri ve gezi turlarının da yapılacağı etkinlik bugün itibariyle başladı.

AFYONKARAHİSAR MÜZESİ ÜCRETSİZ

Geçen yıl da yoğun bir katılım ile gerçekleşen Baba-Çocuk kampının ilk gününde Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kamptakilere jest yaptı. Vali Yiğitbaşı, Baba-Çocuk kampına gelenlere Afyonkarahisar Müzesini ücretsiz gezme imkanı tanıdı. Vali Yiğitbaşı’nın bu jesti Baba-Çocuk kampına gelenler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Jestlerini bununla sınırlı tutmayan Vali Yiğitbaşı, kampa kayıt olan katılımcılara da hafta sonu bükme gönderecek.   

Anasınıflarının açılışı yapıldı! Anasınıflarının açılışı yapıldı!

Öte yandan, Baba-Çocuk kampına ilimizden katılım olmasının yanı sıra Isparta, Uşak, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Denizli ve İstanbul illerinden de yoğum katılım oldu.

Kaynak: NURBANU SOY