Ünlü Amerikalı oyuncu Martin Mull, uzun süredir devam eden hastalıkla mücadelesinin ardından 80 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncunun kızı Maggie Mull, babasının ölüm haberini sosyal medyada duyurdu.

Unlu Amerikali Oyuncu Martin Mull 80 Yasinda 17476868 8240 M

Maggie Mull, babasının ölümünü duyururken, "Babam; eşi, kızı, arkadaşları, iş arkadaşları, meslektaşları, komedyenler ve müzisyenler tarafından derinden özlenecek. Her yaratıcı disiplinde mükemmeldi ve hiçbir zaman komik olmaktan vazgeçmezdi" ifadelerini kullandı.

Unlu Amerikali Oyuncu Martin Mull 80 Yasinda 17476869 6261 Amp

Unutulmaz Rolleriyle Tanındı

Martin Mull, Fernwood Tonight, Roseanne, Sabrina the Teenage Witch ve Arrested Development gibi popüler dizilerdeki rolleriyle tanındı. Maggie Mull, babasının bu yapımlardaki başarılı performanslarıyla hafızalara kazındığını belirtti.

Martin Mal Foto Printskrin Jutjub

Kalça Kırıklarında Multidisipliner Yaklaşım! Kalça Kırıklarında Multidisipliner Yaklaşım!

Melissa Joan Hart, Martin Mull ile Sabrina the Teenage Witch setinde birlikte çalışmıştı. Eski rol arkadaşına sosyal medyada veda eden Hart, "Huzur içinde yat dostum. İnanılmaz Martin Mull, ebedi istirahatine çekildi. Ailesine ve arkadaşlarına en derin taziyelerimi sunuyorum. Evimde asılı olan Martin Mull sanat eserine değer vermeye devam edeceğim" dedi.

Martin Mull, sadece oyunculukla değil, aynı zamanda müzisyenlik ve ressamlıkla da tanınıyordu. Maggie Mull, babasının sanata olan tutkusunu ve her alanda gösterdiği başarısını vurguladı.

Martin Mull'un vefatının ardından, pek çok ünlü isim sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaştı. Arkadaşları ve meslektaşları, Mull'un mizah anlayışı ve yetenekleriyle her zaman hatırlanacağını belirtti.

Unlu Amerikali Oyuncu Martin Mull 80 Yasinda 17476868 5314 M

Kaynak: GAMZE KOÇAK