"Daha İyi Bir Yarın"

Hande Doğandemir, Yağızcan Konyalı ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerini paylaştığı "Daha İyi Bir Yarın" izleyiciyle buluşacak. Film, genç bir adamın aşk acısıyla başa çıkma sürecini anlatıyor.

"Veda Partisi"

Ufuk Cebeci'nin yönettiği "Veda Partisi", siyasi parti başkanının eşi Yonca'nın düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşananları konu alıyor. Komedi türündeki filmde Toygan Avanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Seda Akman gibi ünlü isimler rol alıyor.

"Sekiz1"

Vural Eyikan'ın yönettiği, Enes Kurt, Sinan Çelik ve Cihan Dönmez'in oyuncu kadrosunda yer aldığı "Sekiz1", aksiyon tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Thumbs B C E22928F663B43Eec8Aac6Bbdf810A3E8

"Kötü Oyuncu"

Jorge Cuchi'nin yönettiği "Kötü Oyuncu", bir film çekimi sırasında suçlamalarla karşı karşıya kalan bir aktörün yaşadıklarını konu ediyor. Film, Meksika yapımı olup Alfonso Dosal, Fiona Palomo gibi isimlerin başrollerini paylaşıyor.

Haftanın Korku Filmleri

Alper Mestçi'nin yönettiği "Siccin 7", mafyadan kaçan bir adamın ve ailesinin, korku dolu günler geçirdikleri bir konakta yaşadıklarını anlatıyor. Ayrıca, Birleşik Krallık yapımı "Işıkları Kapat" ve "Mahzen" gibi korku filmleri de izleyicilerle buluşacak.

Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi! Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi!

Haftanın Animasyonları

ABD yapımı "Ters Yüz 2", sevilen animasyonun devamı olarak Riley'nin ergenlik döneminde yaşadıklarını konu alıyor. "Süper Maymun Shimmy" ise Dick Zondag ve Ralph Zondag tarafından yönetilerek, süper güçlerini keşfeden maymun Shimmy'nin maceralarını anlatıyor.

Kaynak: AA