Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Elibol Sandıklıspor hafta sonu Batman Petrolspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Selim Özer’in göreve gelmesinin ardından ilk olarak Hacettepespor ile berabere kalan, daha sonra deplasmanda Balçova Belediyespor’u 2-1’lik skor ile geçen Kırmızı beyazlılar, 6. hafta da evinde ağırlayacağı Batman Petrolspor maçına hazırlanıyor. Sandıklı’da hedef üst üste 2. galibiyeti elde edebilmek.

GALİBİYETE AÇIZ

Selim Özer nezaretinde Pazar günü oynayacağı Hacettepespor maçının taktik çalışmasını maçın oynanacağı Sandıklı İlçe Stadı’nda yaptı. Özer, maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Takımda kart cezalısı futbolcu olarak Mustafa Aydoğdu'nun bulunduğunu kaydeden Özer, galibiyete aç bir takım olduklarını ve sahada 3 puan için mücadele vereceklerini söyledi.

İYİ Parti'den Sandıklı Spor'a Destek! İYİ Parti'den Sandıklı Spor'a Destek!

SERT HAREKETLERİ UYARDI

Özer ilk olarak, futbolcuları A ve B olarak iki takıma ayırarak çift kale maç yaptırdı. Batman Petrolspor provası niteliğindeki çift kale maç kıran kırana geçerken, çift kale maçı yardımcılarıyla beraber yöneten teknik direktör Selim Özer, hem Batman Petrolspor’a uygulanacak taktiğin üzerinde dururken hem de zaman zaman yaşanan sert hareketler konusunda futbolcuları uyardı. Morallerin yüksek olduğu gözlenen idmanda, yapılan çift kale maçın ardından şut ve yan top çalışması gerçekleştirildi. Kendi tesislerinde kampa giren kırmızı-beyazlı takım, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Son olarak deplasmanda Balçova’yı geçen Elibol Sandıklı, puanını 5’e çıkartarak, 13. sıraya yükseldi.

Editör: TE Bilisim