Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın himayelerinde köy köy, ilçe ilçe çocuklara mutluluk taşıyan, onları eğlendirirken biliçsel ve duyusal gelişimlerini, motor becerilerini geliştiren etkinliklerle, sağlık taraması ve kişisel bakım eğitimlerinin verildiği “Mutluluk Kervanı” İscehisar’da gerçekleşti. Etkinliğe İscehisar Kaymakamı Mehmet Ali Semiz, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar İl Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve çok sayıda vatandaş ile öğrenci katıldı.

ETKİNLİK RENKLİ SAHNELERE GÖRÜNTÜ OLDU

Çocukları eğlendirirken eğiten "Mutluluk Kervanı" projesinde öğrenciler Mobil Kendin Yap Atölyesi'nde robotik kodlama ve ahşap yakma etkinliklerine, resim, ebru ve müzik atölyelerine, rehberlik hizmetleri ve düzenlenen diğer farklı etkinliklere katılarak eğlenceli vakit geçirdiler. Çuval yarışı, yumurta taşıma gibi geleneksel yarışlarında yapıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öncelikle bu güzel projenin İlimizde gerçekleştirilmesini sağlayan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na, ardından vermiş oldukları desteklerden dolayı İscehisar Kaymakamı Mehmet Ali Semiz’e, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’e, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, idarecilere ve öğretmenlere teşekkür etti. HABER: NURBANU SOY

İscehisar Belediyesi'nden bu park ihaleye verilecek! İscehisar Belediyesi'nden bu park ihaleye verilecek!

 

 

 

#odakgazetesi #afyonkarahisar #güncel #kübragüranyiğitbaşı #mutlulukkervanı #ahmetşahin #mehmetalisemiz

 

Editör: TE Bilisim