Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından "Dünyanın En İyi Motokros Pisti" seçilen Afyon Motor Sporları Merkezi, bir kez daha dünyanın en yetenekli yarışçılarını ağırlamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen bu şampiyona, Türkiye’nin spor alanındaki uluslararası başarılarını taçlandırırken, ülkemizin sosyal ve kültürel tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.

Motokros Heyecanı ve Müzik Şöleni Bir Arada

Motofest, yalnızca yarış tutkunlarına değil, aynı zamanda müzikseverlere de hitap ediyor. Festival boyunca Şevval Sam, Sefo, Sıla, Madrigal ve Ceylan Ertem gibi Türkiye’nin en sevilen sanatçıları sahne alacak. Bu yılın en büyük müzik şölenlerinden biri olan NG Afyon Motofest, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Sosyal Medyada Büyük Heyecan

NG Afyon Motofest öncesi, ünlü sanatçılar Sıla ve Sefo’nun sosyal medyadaki davet mesajları büyük ilgi gördü. Alternatif Rock’ın başarılı isimlerinden Ceylan Ertem ise 4 Eylül’de hayranlarıyla buluşacağını duyurdu.

Biletler Satışta: Tükenmeden Alın!

Dişli’de korkutan kaza! Dişli’de korkutan kaza!

NG Afyon MotoFest biletleri, Biletix, Passo ve Biletinial gibi çevrimiçi bilet satış platformlarından satın alınabilir. Bu büyük organizasyona katılmak ve yerinizi garantilemek için biletlerinizi tükenmeden almayı unutmayın!

Festivalin Konser Programı

4 Eylül 2024 Çarşamba: Sena Şener – Ceylan Ertem

5 Eylül 2024 Perşembe: Şevval Sam

6 Eylül 2024 Cuma: Nova Norda & Madrigal

7 Eylül 2024 Cumartesi: Sefo

8 Eylül 2024 Pazar: Sıla

Kaynak: CEMİLE KAYTAN